Produkty:

Aktuality

07.06.2024

IP telefon Tone Commander 7010

Nový ultrabezpečný IP telefon vyrobený v USA splňující náročné požadavky státních a mí ...
03.05.2024

FiberPlex FP2024E

Společnost Patton uvedla na trh nový průmyslový All-in-One Swich FP2024E
03.04.2024

SN-SFP VoIP SFP modul

společnosti Patton získal prestižní ocenění produkt roku 2024.

zobrazit všechny  

Promoakce

Aktuality

« zpět

24.07.2019

Newsletter


 



Rádi bychom Vás  seznámili s produktovou řadou Fiberplex, kterou do své nabídky zařadila firma Patton Electronics Co. akvizicí stejnojmenné firmy, o které jsme informovali na našich stránkách minulý měsíc (Patton Electronics dokončil akvizici Fiberplexu).

Produkty Fiberplex rozšiřují Patton Connectivity portfolio o aktivní prvky pro komunikaci po optických kabelech (multimode, singlemode) a to, jak pro průmyslové, tak i zabezpečovací aplikace. Zahrnují následující skupiny zařízení:

Řada FOI (Fiber Optic Isolator) je navržena do „mission critical“ aplikací, které vyžadují RFI stínění a zvýšenou ochranu proti mechanickému poškození. Kromě vlastních zařízení řada FOI nabízí také speciální NEMA šasi se stupněm krytí IP-54, šasi do 19 palcových rozvaděčů / skříní, jednoduché montážní sady a podobně. Typickými aplikacemi pro FOI jsou media konvertory, extendery, extendery sériových rozhraní, telefonních rozhraní (analog, BRI, E1, E3, STS-1), řídících signálů, AV signálů apod. 

Řada FOM (Fiber Optic Module) je obdobou řady FOI, ale pro dosažení vyšší flexibility v provedení modulů (karet), které jsou zabudovatelné buď do šasi se 16 pozicemi, nebo do samostatné skříně. Šasi může být vybaveno buď jedním nebo dvěma, v tomto případě redundantími zdroji.  

Řada TD (Throw-Down) je opět obdobou řady FOI (nebo FOM) určené pro standardní instalace. V porovnání s řadou FOI jsou modely této řady cenově výhodnější, nemají speciální zdroj a nejsou v provedení, které vyžadují „mission critical“ aplikace.  Jsou nabízeny v celé řadě konfigurací určené pro širokou škálu aplikací.  Speciálním produktem je model TD-6010 „Swiss Army Knife“ se dvěma SFP/SFP+ porty, které umožňují libovolnou konfiguraci pouhou výměnou SFP. TD modely mohou být instalovány buď samostatně, na DIN lištu, nebo v instalačních krabicích různé kapacity a provedení. 

Řada WDM a WDP zahrnuje 8 a 16 kanálové aktivní a pasivní multiplexery pro zvýšení kapacity optického kabelu.

Řada WGF (Wave Guide Feedtrhough / Filter) je určena pro přivedení optického kabelu do stíněných prostor (například zvukotěsné kabiny nebo SCIF) při zachování parametrů stínění (včetně SCIF). Patentované mechanické provedení filtru umožňuje pružnou manipulaci s kabelem.

Řada SFP (Small From Pluggable) zahrnuje kvalitní SFP moduly pro Data, HD Video, Metaliku apod.

Řada LightViper (VIM, VRK, a VIS) je určena pro budování Pro AV optické infrastruktury. 

Další informace k produktům Fiberplex můžete získat v rámci on-line webináře https://www.patton.com/training/webinar.asp?id=1123 nebo prostřednictvím katalogu, který je k dispozici ve formátu pdf na https://www.patton.com/guides/07FPC-OV_spread.pdf . Katalog Vám případně můžeme zaslat i v tištěné podobě na Vámi zvolenou adresu.

V případě, že Vás produkty Fiberplex zaujaly a zvažujete jejich nákup nebo máte zájem některé z nich zdarma otestovat, obraťte se prosím přes níže uvedené kontakty na naše obchodní oddělení. Rádi Vám k nim poskytneme případné doplňující informace včetně cenové nabídky a následně je pro Vás zajistíme.

Příjemný zbytek dne Vám přeje 
team COMAR NetLine


zapati